01Oct2013

COPPOLA FOODS AT VAKBEURS FOODSPECIALITEITEN 2013

HOUTEN, NETHERLANDS

Coppola Foods, de derde generatie van een familiebedrijf uit Salerno, gespecialiseerd in Italiaans eten, en Golosita, een importeur van hoogwaardige voedselproducten en oliën uit Italië, nodigen u van harte uit om langs te komen bij de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2013, gehouden op 1 e 2 oktober in Houten. Bij stand 155 presenteren wij aan de detailhandel ons assortiment van onder andere Coppola Gusto Italiano authentieke Italiaanse pasta, tomaten, peulvruchten en extra zuivere olijfolie, D'ARCO IItaliaanse Antipasti, Così Com’è  assortiment van topkwaliteit tomaten verpakt in glas, Italia Tartufi’s heerlijke truffelproducten, tezamen met het brede vernieuwend assortiment van Golosita.

Entree is gratis als u zich via internet inschrijft.

Ook geven wij 10% korting op alle bestellingen die tijdens de beurs worden geplaatst. We kijken ernaar uit u te ontmoeten bij onze stand!

 

Als u voor dit evenement wilt reserveren of meer informatie en illustraties wilt, neem dan contact op met:

Federico Tittoni

info@golosita.nl

@golositasabine

www.golosita.nl

 

Maria Suleymanova

maria@coppolafoods.com

@coppolafoods

www.coppolafoods.com

 

Over Coppola Foods:

Coppola is een Italiaans familiebedrijf, met een lange traditie van vervaardiging en distributie van hoogwaardige voedselproducten. Ons erfgoed dateert uit 1903 toen de familie Coppola is begonnen met het serveren en verkopen van eten en wijn in het Italiaanse Mercato San Severino Salerno. In 1952 begon Ernesto Coppola met met het inblikken van de lokale rijpe en smaakvolle San Marzano tomaten voor verkoop op de exportmarkt.

Vandaag, als vierde generatie van de familie Coppola, zijn we nog altijd gepassioneerd door voedsel en leveren we authentieke hoofdingrediënten, die de h

 

oeksteen van het Mediterrane dieet vormen.

Al onze producten zijn geproduceerd in Italië, waarbij alleen volledig natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten gebruikt worden.

www.coppolafoods.com

 

Over Golosita:

Golosita is een jong en dynamisch bedrijf in Rijswijk dat in 2011 werd opgericht. Dit bedrijf importeert culinaire producten uit Italië en is de exclusieve distributeur van de Sabina DOP Olijfolie van Lazio en Coppola Foods in Nederland.

Golosita biedt een aangepast en uitgebreid assortiment om te tegemoet te komen aan de behoeften van een groot aantal klanten, van toonaangevende restaurants, hotels en gastropubs tot gerenommeerde delicatessenzaken, zelfstandige winkeliers en warenhuizen door heel Nederland. Golosita is gespecialiseerd in authentieke producten van hoge kwaliteit.

www.golosita.nl